gråvita skyar, tandläkarväder

den här typen av väder kan göra mig tokig. när det aldrig riktigt blir dag, när man tittar ut genom fönstret och världen ser så äckligt kall ut att man bara vill dra täcket över huvudet och vakna när det är vår igen.

vår ja. jäklar vad jag längtar efter våren. långa barnvagnspromenader UTAN snömodd och otympliga vinterjackor. solsmekningar på kinden. himmel blå himmel blå och prickiga kjolar och jordgubbsmilkshake i solen. kom sommarnätter under stjärnor kom och musikmusikmusik.

men istället har vi minst 3 månader av gråvinteräckel framför oss.
yeih.


Postat av: Elvira

själv brukar jag tänkta att så fort det är ett nytt år så börjar vi gå mot ljusare tider. att man sedan får vänta några månader till efter det brukar jag försöka ignorera.

2010-12-08 @ 19:50:26
URL: http://anonvampiresdiary.blogg.se/
Postat av: sanna

jag längtar med efter våren .. hade sett fram emot långa härliga höstpromenader, men det blev ju inga :(

2010-12-08 @ 20:05:50
URL: http://zebrafejs.blogg.se/
Postat av: marina

svar: Det är ju precis det han inte får men han ignorerar allt sådant. Han säger även att det inte finns några kvinnliga superhjältar av en anledning, inga kvinnor har bidragit med något här i världen. Han är så jävla störd i huvudet och vi har försökt diskutera med honom och säga att så är inte fallet och bla bla. Men han lyssnar inte, han bara avfärdar oss och går vidare med lektionen. Han sa även att det är kvinnornas fel att världen blir överbefolkad för att vi föder för många barn. Det är inte männen som vill ha barn det är kvinnorna. Jag vill nästan slita skallen av honom.

2010-12-09 @ 10:28:07
URL: http://everpresentpast.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jag försöker se till att alltid ha något att se fram emot så att det ska bli lite enklare att leva den här årstiden. Att försöka ge sig själv en "present" varje dag, till exempel en fika, ett tvprogram eller kanske något lite större någon gång.



och tusen tack för din fina, fina kommentar. Den värmde i hjärtat ska jag säga dig. Tack själv för en mysig och inspirerande blogg!

2010-12-09 @ 16:11:05
URL: http://hallonsemla.devote.se
Postat av: Linda

gud, jag längtar också efter vår och barnvagnspromenader. den här gravid-vinter-väntan är ju ingen höjdare alltså ;)

2010-12-11 @ 16:36:21
URL: http://kameralins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0