novemberfrost

jag satt uppe och skrev halva natten. det är en sådan fantastisk känsla när det flyter på (och framför allt när jag känner mig nöjd med resultatet). det var längesedan jag hade en sådan natt. men följaktligen var jag alldeles för trött för att gå upp tidigt och socialisera mig på öppna förskolan idag. känns tråkigt, det hade varit mysigt. wellwell, bättre lycka nästa vecka?

-

en långpromenad i novemberfrosten skulle för övrigt inte sitta helt fel nu. jag vet, jag klagar mycket över vinterhalvåret, men det finns en liten del av mig som tycker att det här med att frysa i mörkret är ganska trevligt. jag är nog en obotlig nordbo trots allt.


Postat av: sanna

huvudvärken kom aldrig, woho!



vinterhalvåret är inte min bästa tid heller .. usch! tycker inte alls om den, men det är iaf mysigt med varma bad och tända ljus :) + nu extra mycket bebismys :D

2010-11-17 @ 20:28:36
URL: http://zebrafejs.blogg.se/
Postat av: Anja

Tycker att det låter helt fantastiskt med sådana nätter. Att bara sjunka in i något, fokusera till 100% och skapa något som man blir nöjd med är underbart. Jag önskar att jag var mer kreativ eller åtminstone hade mer fantasi till sådant. Jag avundas folk som bara låser in sig och målar, jag skulle vilja vara en av dem. Njut av dina skrivarnätter!

2010-11-18 @ 11:51:58
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0