Onsdag

Medan min bättre hälft har jobbat och dragit hem brödfödan, har jag tagit min lilla sjukling och vagnpromenerat i solen. Jag dividerade länge med mig själv om det var en bra eller dålig idé att ta ut honom när han är så sjuk, men jag kom fram till att frisk luft måste vara en bra grej. Jag hoppas innerligt att jag hade rätt, att han inte vaknar imorgon bitti och är dödssjuk. Hemska tanke. 

Sedan Jesper kom hem har vi städatstädat och barnsäkrat några eluttag. Så nu kan Videungen få krypa runt och leka med uttagen bäst han vill. Hela helgen, om han skulle vilja. Jag har nämligen kommit fram till att det är en dålig idé att dra med honom till Stockholm så nära inpå den här influensaliknande historien. Dels för att det är påfrestande nog som det är att resa runt och lättare blir det ju inte efter en sjukdom. Men också för att det vore hemskt att smitta ner småkusinerna med vad det nu är Vide har åkt på. Hemmapåsk blir det antagligen. Det känns både skönt och jobbigt.(Vi kan alltså INTE använda bilstolen som en middagslursplats längre.)

(Och efter dagens städning så KAN man faktiskt se golvet. Jag lovar.)

Postat av: Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

Vilken gosig bild!

Lilla Vide får krya på sig!

kram

2011-04-20 @ 20:18:50
URL: http://kristinsandgren.blogg.se/
Postat av: Ida

Den går på Electra :)Klart vi ska försöka att ses. Vi ska ner på biblan och plugga i några timmar nu. Vi kan höra av oss när vi är färdiga. Och se vad som händer. Vårt nummer är det här 0729472430, så att ni vet :) puss.

2011-04-21 @ 11:25:51
URL: http://loveletterpapercuts.blogg.se/
Postat av: sanna

krya på honom :) söt stil när han sover, hihi :Dsvar: han håller sin egen kurva och han har fått veck både här och där som inte haft innan :P fast sen rör han sig precis HELA tiden så det e kanske inte konstigt att han inte går upp så mycket. oavsett så mår han ju bra och han följer sin egen kurva vilket är kanon :Dvide är en stor fin kille :D där ska vara lite att ta av på dem :D

2011-04-21 @ 13:43:37
URL: http://zebrafejs.blogg.se/
Postat av: alfamamma

Men åh. Han är ju hur söt som helst där han ligger!

2011-04-25 @ 21:15:30
URL: http://alfamamma.blogg.se/
Postat av: Amanda

Åh så söt! :')

2011-04-28 @ 11:09:49
URL: http://mycketamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0