Chasing cars

Planerna ändras och Norrköping får vänta. Typiskt. Men på plussidan: Linnea stannar kvar i en dag till. Det gillar vi!

Idag har jag haft min första körlektion på fyra år. Jag var fullkomligt livrädd med anledning av tidigare erfarenheter av körskollärare (skrikande, svärande inkompetenta ickepedagoger. Hur svårt kan det vara att visa lite medmänsklighet?), men jag oroade mig helt i onödan. Äntligenäntligen har jag hittat en lärare helt i min smak. Lugn, pedagogisk och inte för stolt eller auktoritär för att kommentera när jag faktiskt gör något som är bra. Jag tror att jag för första gången någonsin kommer att tycka att det känns rentav roligt att sätta mig bakom ratten. Det trodde jag väl aldrig.

Postat av: Elvira

Skönt att höra att körlektionen gick bra. :)

2011-03-07 @ 21:38:34
URL: http://anonvampiresdiary.blogg.se/
Postat av: Killmamman

så kul att du hittat nån bra. är verkligen så viktigt med någon som kan peppa och instruera på samma gång, inte trycka ner en i skorna. heja heja! :)

2011-03-08 @ 15:30:53
URL: http://killmamman.wordpress.com/
Postat av: Anja

Woho! Bra jobbat! Och tur att du har hittat en bra lärare. Jag för min del har gett upp alla planer på att ta körkort. Mitt bästa argument är att jag inte behöver det när jag bor i Sthlm men i ärlighetens namn så tror jag att det är säkrast för alla om jag håller mig borta från vägarna.

2011-03-08 @ 19:31:06
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/
Postat av: fifi

Vad kul att lektionen kändes så bra, det är ju jätteviktigt att man känner sig trygg med sin körlärare för att det ska funka.Oj, var det från din avdelning? Häftigt! Ja, fy vad hemskt det var när de sa att barnet inte mår bra och pappan trodde att han skulle förlora båda. Usch, skräckscenariot typ...

2011-03-08 @ 20:46:58
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

Men visst är han ;)

Jag viker och Vide risar...

Mammas lilla hulligan :)

2011-03-09 @ 15:55:13
URL: http://kristinsandgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0