Only time

Finbesöket har åkt hem och i luften ligger en känsla av tomhet, så tydlig att man skulle kunna ta på den. Men jag vet att det inte kommer att dröja lika lång tid tills vi ses nästa gång åtminstone. Den vetskapen underlättar alla avsked.

Idag har jag varit på körskolan och lyssnat på en ruskigt intressant föreläsning om riskbeteenden och alkohol. Jag gick därifrån med en ordentlig klump i halsen och känslan av att aldrig mer vilja sätta mig i en bil. (Det bådar ju gott inför att ta körkort, eller?) Dessutom kände jag mig plötsligt lastgammal bland alla dessa 17-18-åringar. Jag blev minst sagt förbluffad över deras sätt att vara och tänka - var jag verkligen sådan som 18-åring? Jag tror faktiskt inte det. Hursomhelst var det en intressant föreläsning som tjänade sitt syfte. Den kommer att etsa sig fast i mitt huvud och jag kommer definitivt aldrig att sätta mig bakom ratten i trött eller påverkat tillstånd. (Som att jag skulle ha gjort det annars? Ha!)

Ikväll: OC och spenat&fetaostpirog. Så mycket bättre blir det ju inte.

Postat av: Lissie

Det är liksom nackdelen med fina vänner, det blir så tomt när de går...

2011-03-09 @ 22:48:48
URL: http://fairlynuts.blogg.se/
Postat av: fifi

Det var mest unga killar som gick på den där kursen. Vi skulle diskutera det faktum att unga män är överrepresenterade i olycksstatistiken och det skulle göras genom att diskutera killars och tjejers olikheter. Så där satt alla killar och sa att tjejer är försiktiga medan killar är modiga, tjejer är varma osv. Det var bara jag som reagerade på fånigheter i detta! Men den delen om alkohol och droger var bra!

2011-03-10 @ 08:27:47
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: fifi

Knut och Rosett föresten, det var ju klockrent!

Det är över huvud taget väldigt kul med namn som hör ihop!

2011-03-10 @ 08:37:29
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Jasmine

Åh, piroger är ju så himla gott. Och fyllningen med spenat och fetaost låter som en riktig hit!Kram

2011-03-10 @ 14:41:05
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: ljungberg.

Underbart bloggnamn! Mysig blogg! :)

2011-03-10 @ 20:37:40
URL: http://lowfidelity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0