Jag ska aldrig ignorera dig igen

Jag såg på aftonbladet.se att svenska folket är mer intresserade av melodifestivalen än av valet av ny socialdemokratisk partiledare. Själv tillhör jag helt klart den senare kategorin.

Först tappade jag hakan och slog näven i bordet när jag läste att valberedningen utsett Håkan Juholt till främste kandidat. "Har ni inte lärt er någonting alls?" tänkte jag. "Ni KAN inte ta en grå gammal gubbe med mustasch och tråkig uppsyn och förvänta er att svenska folket ska ge upp sin kollektiva Reinfeldtförälskelse! Ni gräver er egen grav, dumma sossar!".

Men så läste jag på lite. Och den här snubben verkar faktiskt vara en riktig färgklick! Vänsterorienterad, Elvisfantast, han verkar ha humor och vara hård i debatter, och det kanske viktigaste: han har inte varit minister och är således inte förknippad med varken Göran Persson eller Mona Sahlin, vilket jag tror är positivt i det här läget.

Och hm. Ja. Så skäms jag något oerhört. För att jag lät mig styras och låta mannens utseende och ålder få ta så stor plats i mitt första intryck. What the...? Jag är ju knappast en utseendefixerad person, och ändå lät jag mig luras. Riktigt pinsamt. Jag har lärt mig en läxa.

Wellwell. Jag har goda förhoppningar. Heja Juholt!


Postat av: Anja

Håller verkligen med men det är väl precis det som är problemet. Vare sig man vill det eller inte så reagerar många ungefär så. Jämfört med alla unga politiker, glittriga schlagerdeltagare, all utseendehysteri så förväntar man sig att se människor som ser ut på ett visst sätt. Man får bara hoppas att folk tänker som du och verkligen ser bakom det. Jag tror att han kan bli väldigt bra - om han får chansen!

2011-03-11 @ 08:26:22
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/
Postat av: Lissie

Jag tycker egentligen inte att du ska skämmas, för problemet är att väldigt många troligtvis kommer tänka precis så som du gjorde från början, men inte ett steg längre. De kommer inte att komma fram det positiva. Och det är det som är det läskigaOch tack för fina ord. Jag uppskattar, jättemkt! Kram

2011-03-11 @ 10:36:14
URL: http://fairlynuts.blogg.se/
Postat av: fifi

Jag hade inte ens hört talas om honom innan, kände mig lite efter…Men tack, Julie Cooper är ju skitsnygg, så att påminna om henne är inte fel alls! Åh, OC, nån gång måste jag se om den från början till slut, jag tyckte så mycket om den serien!kram

2011-03-12 @ 18:59:14
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: alfamamma

Juholt är så fin. Han gick med mig i demonstrationståg när jag var en sådär fjorton år.

2011-03-31 @ 14:16:44
URL: http://alfamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0