Take a sad song and make it better

Stockholm har fått vänta så länge, men idag blev det äntligen av. (Även om jag egentligen hade velat hinna med så himla mycket mer. Det får bli nästa gång helt enkelt.)

Jag har fått träffa mina älskade små systerdöttrar på riktigt, utan syrgasmasker och neonatalpersonal. Har fått röra vid dem. De har blivit så stora (2,5 kg) och ändå är de fortfarande så ofattbart små. Tårarna var inte långt borta, vill jag lova.

                Jag och Aina.


-


Det har varit en fantastisk dag på alla vis. Förutom att den var för kort. Det är alltid så nuförtiden. Dagarna är alltid för korta, veckorna för fullplanerade. Jag hinner sällan med det jag verkligen vill göra. Jag efterlyser mer tid, mindre pusslande och kortare avstånd. Och en lägenhet i Stockholm, om vi nu ändå ska önska oss saker.


Postat av: Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

Oj så små! Jag och mina syskon är ju nio veckor för tidigt födda och jag som var minst fick typ plats i pappas ena hand. förstår att du är en stolt moster :)Jag blev rosenrasande! Men du missförstod mig nog lite (jag skrev nog lite rörigt..) det var inte Vide som puttat någon utan pojken som slängde dockan på honom som alltid ger sig på de andra barnen medans hans mamma inte säger ett pip :( han hade än så länge låtit Vide vara men i går så kom det jag "väntat" på.

kram

2011-03-17 @ 09:32:02
URL: http://kristinsandgren.blogg.se/
Postat av: Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

haha ingen fara det är jag som skriver lite osammanhängande ibland bara ;)

Det är svårt att veta vad man ska göra i sådan situationer. De andra barnens mammor sa ju ingenting när han gav sig på deras barn men dom är ju ett år äldre än Vide. Men när han gick fram till Vide och tog dockan han lekte med och kastade den på honom precis framför näsan på mig var jag ju tvungen att ryta till.

2011-03-17 @ 11:07:15
URL: http://kristinsandgren.blogg.se/
Postat av: Anja

Ah, fick nu mitt svar. Undrade just om du/ni var kvar i Stockholmen. Hoppas att ni hade det trevligt...och Aina, det är ett vackert namn. Men du, jag tycker också att det vore kul att ses någon gång! =)

2011-03-17 @ 16:00:21
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/
Postat av: fifi

Åh, små tvillingarna, vad fint att du har fått träffa dem lite närmare!Haha, ja, när skulle jag hänga på ett stammishak liksom? Bli stammis utan att gå dit?

2011-03-17 @ 21:02:49
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

Haha vad gullig duär :)

Jo vi har det väldigt bra ihop men någon gång ibland får jag lust att slänga en stekpanna i huvudet på honom men det är ju bara normalt...

;P

2011-03-18 @ 10:50:27
URL: http://kristinsandgren.blogg.se/
Postat av: Lissie

Åh, tvillingar? Jag är ett stort fan av tvillingar...hehe, nej inte partisk alls. ;)Tack, du skriver så fina kommentarer. Alltid! Och hoppas verkligen att du kommer in på sjuksköterskeutbildningen. Jag hejar på dig!

2011-03-18 @ 16:13:32
URL: http://fairlynuts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0