I said "I think it's over now", she said "I'm not so sure"

Nu har resan mot körkortet startat på riktigt. (Förra lektionen var ju bara en så kallad testlektion). Jag måste säga att jag aldrig varit så peppad tidigare. Fantastiska lärare, trevlig stämning och fräsig bil (sa jag just att något var fräsigt? Hjälp!). Jag, som på grund av tidigare erfarenheter levt i villfarelsen att körskollärare är ett ondskefullt släkte, känner mig plötsligt jävligt motbevisad. Dessutom var jag grym idag, om man får skryta lite. Och det får jag ju, för det är min blogg. I love it!

-

Och just det, såhär glad (och kladdig) blir man när man får äta potatis&palsternackspuré. Jag älskar att han lyckas med konststycket att få mat i ögonbrynen varje gång. Duktig kille!Postat av: Ida

Vad roligt att det går bra på körskolan och att du känner dig motiverad. Är det en intensiv-utbildning du går? Vad söt han är lillplutten och vad stor han har blivit :)

2011-03-21 @ 23:06:27
URL: http://loveletterpapercuts.blogg.se/
Postat av: Killmamman

heja dig och körkortet :)

2011-03-22 @ 09:30:44
URL: http://killmamman.wordpress.com/
Postat av: fifi

haha, inte dåligt att kunna kladda ut maten så där!Skönt att det känns bra på körskolan, min körlärare var hur bra som helst, väldigt trygg och pedagogisk.Det var nog bara lite förvärkar för de gick över sen, men det känns ändå häftigt på något sätt! Och om det skulle hända något innan Niklas kommer hem imorgon ringer jag min svärmor och en kompis så får de följa med till FL.

2011-03-22 @ 10:04:52
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Anja

Hahaha! Han är helt underbar! Njuter av maten big time...på alla sätt och vis =)

2011-03-22 @ 10:36:51
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/
Postat av: Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

Han måste tyckt det var gott eftersom han åt med hela ansiktet ;)

2011-03-22 @ 11:50:30
URL: http://kristinsandgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0