I believe in endless summer nights, good friends and feeling fine

Imorse vaknade jag i ett solbadande sovrum av att jag blev krafsad i ansiktet av en klarvaken Vide klockan 06.58. Jag kan knappt tänka mig ett bättre sätt att inleda en dag. (Det skulle vara att få vakna två timmar senare i så fall. Men hey, man kan ju inte få allt).

När jag tog en långpromenad med musik i öronen i 11 plusgrader, kände jag mig något segerviss. Hej&hå, jag överlevde ännu en vinter, med humöret i behåll dessutom. Det hade man aldrig kunnat tro där i december när allt höll på att åt skogen.

Nu vill jag bara ha sisådär 25 grader varmt, ett körkort, ljusa sommarkvällar, fina vänner och lite vin. Och en barnvakt för en kväll, i samband med det sistnämnda. Jag älskar att vara mamma, och tanken på barnvakt över natten skrämmer mig en del, men just därför behöver jag det. Jag måste lära mig att släppa taget någon gång ibland. (Barnvakt-över-natten-konceptet ska för övrigt provas för första gången i helgen när jag och Jesper firar vår 6-årsdag. Det är med skräckblandad förtjusning, milt uttryckt. Jag kommer sakna min lilla Videung så fruktansvärt!)Han är så mysig och så larvigt söt i sin alldeles för stora mössa att jag inte riktigt kan ta av den i samband med att vi kommer in. Jag måste låta honom ha den på en stund efteråt. Kan inte låta bli! Så fånig är jag.


Postat av: madeleine

jag känner likadant! numera känns det helt okej att ha barnvakt på dagen ett par timmar, men på natten? brrr. får se när vi vågar oss på det.

2011-03-23 @ 08:39:46
URL: http://mazelinen.blogspot.com/
Postat av: fridaHej!

Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)

Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.Gratis är gott, eller hur?

Prova du också :) Helt gratis!

2011-03-23 @ 09:09:44
URL: http://www.supergratis.se/?r=7545
Postat av: fifi

Måste bara fråga; har Vide sovit hos er hela tiden? Har ni haft något särskilt mellan er och honom eller någon babymadrass eller liknande?

2011-03-23 @ 10:02:25
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Ida

Vad skönt att höra att det börjar bli varmare och att våren visar sig :) Här varierar temperaturen, ena dagen kan det vara så varmt som mitt på sommaren, nästa dag blåser det kalla vindar och kanske är runt 12-14 grader. Men det är nästan alltid sol. Förutom en vecka som det regnade hela tiden.Tack för boktipsen. Zafón har jag tittat på flera gånger och funderat över, skrev dessutom om honom till en spanskauppgift och har tänkt att jag ska läsa någonting av honom. Drömfakulteten, analyserade jag ett utdrag ur förra veckan och blev också intresserad av :)Hösten är så virrig. Jag tror jag vet vad jag vill bli, men jag vet inte hur och när jag ska gå utbildningen. Det är en 1,5 år lång utbildning till bibliotekarie i Umeå (av alla ställen), så jag är lite kluven. Även om det skulle vara en perfekt utbildning eftersom att den är så kort och allt (den kräver att man har studerat 90 poäng innan, i valfria ämnen). Men jag har också blivit himla orolig att jag inte ska komma in och missade tiden för högskoleprovet den här terminen. Men jag ska försöka söka, så att jag har alternativ. Så, så ser mina tankar ut. Ingenting konkret överhuvudtaget, men det känns lite bättre.

2011-03-23 @ 12:22:25
URL: http://loveletterpapercuts.blogg.se/
Postat av: Lissie

Jag brukar tycka våren är lite jobbig av någon anledning, men just nu känns det inte så. Alla är så glada när ljuset kommer.Och jag menar, din lille är ju nästan döpt eller våren. Hur fint är inte det? :)

2011-03-23 @ 13:33:18
URL: http://fairlynuts.blogg.se/
Postat av: Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

Det kommer gå bra! Nyttigt att få sakna sin lilla bebis ibland :)

25 grader varmt och lite vin låter inte helt fel det heller ;)

kram!

2011-03-23 @ 13:47:02
URL: http://kristinsandgren.blogg.se/
Postat av: Anja

Vi är nog fler som längtar till sommaren! Kan knappt behärska mig längre...eller ens fokusera på det som jag borde egentligen. Nä, här ska det planeras sommarläsning, uteserveringar, en liten resa eller bara frukostar på balkongen. Allt duger bara det är varmt och soligt!

2011-03-23 @ 16:11:28
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0