Obviously something's gotta be doneLivet snurrar vidare och jag glömmer litegrann bort att andas någon gång då och då. Föräldraledighetssyndromet skulle jag tro.

Jag har vant mig vid att inte ha så mycket annat än Vide att fokusera på, och plötsligt är det allt på en gång. Förberedelser inför högskoleprov, teoriplugg och hundra körlektioner om dagen (känns det som) och någonstans däremellan ska man försöka vara en bra mamma/flickvän/dotter/syster/vän och ta hand om det stora diskberget och dessutom försöka vara lite snäll mot sin egen kropp. Träna lite oftare än en gång i månaden, inte stressa över småsaker, ta magens protester på allvar och äta riktig mat, samt ta den där förbannade alvedontabletten innan huvudvärken gör en sinnessjuk... Hm. Orsak/verkan, jag vet jag vet. Det krävs en viss förändring helt enkelt, så mycket kan vi konstatera. Frågan är när den förändringen ska hinnas med?

Ja här gnäller vi friskt. Det finns faktiskt en Sunny Side Up även idag: Jag har lyckats med konststycket att få till en snygg fickparkering utan att ens behöva justera. Ibland är det de små sakerna som gör skillnad. Hur präktigt och banalt det än kan låta.

Postat av: Fifi

En sådan där liten sak kan faktiskt kännas väldigt stor!Jag vet inte riktigt om jag tror på att hallonbladste verkligen funkar, men jag tycker att det är väldigt gott, så det skadara ju inte att dricka det. Vi får se till att köpa en ny TV snart så jag kan köra lite Wii Sports!

2011-03-30 @ 13:22:35
URL: http://fififantastic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0