hey, could anybody take me home, i feel left over and alone

haha! jag kan inte annat än skratta åt dagens litteraturseminarium. det är bara så typiskt mig att gå fram och inse först när jag ska börja prata att jag inte har några stödanteckningar. då blir jag naturligtvis alldeles stirrig och får inte fram ett ord. total blackout kan man kanske säga utan minsta överdrift. jag fick glatt klicka vidare till nästa gruppmedlem, och klassen fick klara sig utan nån vidare förklaring på hur mycket man egentligen ska använda sig av 3D.


men det märks verkligen att jag utvecklats som människa sedan gymnasiet. hade detta hänt på gymnasiet så hade jag antagligen gått hem och gråtit blod och skämts ihjäl i en vecka efteråt. idag skrattar jag bara åt det. det är ju faktiskt ganska roligt när man tänker efter!

laakso och kakor hjälper mot allt!


Postat av: Catharina

det var inte så farligt. tyckte det var modigt av dig att ens försöka! jag kommer svimma på torsdag. det är nog bäst att börja med laaksoterapin redan nu, i förebyggande syfte.

2009-04-14 @ 19:49:02
URL: http://ancawi.blogg.se/
Postat av: Anna i klassen

Hehe! Jag tycker att du gjorde bra ändå med tanke på att du faktiskt inte hade nått papper. Jag stod ju och läste innantill som en och annan fåne. Jag hade definitivt inte kunnat säga något utan papper! ;)

2009-04-14 @ 20:57:40
URL: http://annaekvall.blogspot.com
Postat av: Nina

Hej Sandra, det händer alla att man får blackout ibland och det är bra att du inte grubblar över det. Jag tycker det var modigt av dig att stå där ändå :) Nu är det minsann min tur att bli nervös. Lyckos er som redan har fått det avklarat! Då blir det en lugn dag för dig imorn. :-)

2009-04-14 @ 21:46:57
URL: http://bynina.blogg.se/
Postat av: Heléne

Jag tycker att det var charmigt! Återstår att se hur man (inte) klarar sig själv på torsdag.

2009-04-14 @ 22:41:46
URL: http://www.antinomi86.blogspot.com
Postat av: Nina

Hejhej Sandra :) Jo, visst blir det rörigt att baka för min del också. Jag står ut med mitt stök men det skulle mamma nog inte göra, därför bakar jag när hon jobbar :P Det gör inget, du behöver inte baka. Jag kan baka och bjuda på fika. Jag klarar inte av att allt gott själv. :-)

2009-04-14 @ 23:17:50
URL: http://bynina.blogg.se/
Postat av: Evelina

vilken fin rubrik.

2009-04-20 @ 00:08:49
URL: http://letmedisappear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0