om mig och bloggen

hej! vad roligt att du trillade in här!

det är meningen att detta en vacker dag ska bli världens bästa musikblogg. det kan tyckas som lite väl höga ambitioner för en liten bloggare som jag själv, som ska armbåga sig fram bland miljontals bloggar som redan existerar. men utan ambitioner kommer man ingenstans.

jag är en liten popnörd med författardrömmar som bor i sveriges 5e största stad (västerås) tillsammans med en pojkvän och en massa skivor i en studentlägenhet på 29 kvadrat. i skivhyllan finns det mesta från the beatles till demo:n från det där bandet som spelade på puben på hörnet via lars winnerbäck och en hel massa annat.


när jag inte skriver eller lyssnar på musik så pluggar jag textdesign - informationsdesign på mälardalens högskola i eskilstuna. det är en 3-årig utbildning som jag hoppas ska ge mig ett jobb där jag kan försörja mig på att skriva.

kanske tycker ni att jag skriver som en kratta och vill ge mig en liten knäpp på näsan. kanske tycker ni att jag är ett verbalt geni och vill bjuda mig på fika. kanske vill ni bara ge mig en tillrättavisning för en usel presentation. 
i vilket fall som helst så kan ni göra det här på bloggen genom en liten kommentar,
eller via email: sandra.stendahl@hotmail.com
 
vad som skiljer den här bloggen från andra snarlika? ja det återstår att se.


RSS 2.0