if there is disease in you...

härmed varnas känsliga läsare.

jag har en acneböld på kinden. den uppkom i samband med graviditeten och har suttit där i sisådär 10 månader nu. den försvinner helt enkelt inte. igår kväll lyckades jag äntligen få hål på den. ut rann diverse äckligheter som jag egentligen inte borde gå in på i detalj, men vi kan säga att jag var minst sagt fascinerad. vad är det för nånting som har bott i min kind i nästan ett år? ett monster? en blobb? en utomjording?

det börjar kännas mer och mer tänkbart att något övernaturligt är i görningen.
jodå, såhär var det nämligen: efter att vaddetnuvar hade runnit ut var kinden slät igen. no more knöl, tänkte jag glatt och lade mig i sängen med ett leende på läpparna. men tror ni inte att det, när jag vaknade imorse, var en lika stor knöl på kinden igen som innan blobben rann ut?

mysteriet tätnar, jag börjar på allvar känna att det kanske är dags att kontakta någon expert på området. kvällstidningarna? diverse science fiction-forum? eller räcker det kanske med att ringa hudläkaren?


Postat av: Fifi

Oh, det kliar i mina klämma-finnar-fingrar när jag läser det här!



Skönt att ha blivit av med den! Min hy blev så fin ett tag, men nu börjar finnarna ploppa upp igen...Suck..Hoppas att det bara är en protest mot alla brownies jag har ätit de senaste dagarna.

2011-02-01 @ 10:56:26
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Anja

Hahahahaaa! It's alive! (damn vad jag älskar hur du skriver). Men fan, det är som en liten seger när man väl har ploppat den.

2011-02-01 @ 18:10:46
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/
Postat av: Lissie

Låter inte jättekul det där. Men som sagt, lite fascinerande. Kanske bäst att kolla upp?



Jag har för övrigt bytt blogg, om du vill fortsätta läsa. http://fairlynuts.blogg.se



Kramar

2011-02-01 @ 18:53:50
URL: http://thinline.blogg.se/
Postat av: Kristin

Tack! :)



Åh en acneböld. Låter spännande. Jag skulle vilja ha en sån på Håkans rygg också skulle han sluta vara en sån kärring så jag fick tillåtelse att klämma hejvilt. myyyys.

haha jag är en sån där sjuk människa som "älskar" sår och variga bölder. Jag blev väl helt enkelt tappad i golvet som barn... ;)

2011-02-03 @ 21:22:36
URL: http://kristinsandgren.blogg.se/
Postat av: Anonym

Abscess

2011-02-04 @ 18:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0