Hey professor, professor please, I'm not taking anymore of this shit

Jag känner mig själv rätt bra vid det här laget. Därför valde jag att skicka in min högskoleansökan inför hösten redan idag när studera.nu öppnade för anmälan. Det hemskaste, efter att inte komma in, vore ju att glömma bort att ens söka. Och helt ärligt - det vore typiskt mig.

Jag har börjat tvivla på om jag kommer in överhuvudtaget. Antagningspoängen verkar ha ökat rejält de senaste åren, och även om jag har rätt bra betyg så är jag tveksam till om det verkligen räcker. Det skrämmer mig. Nu när jag äntligen vet vad jag vill göra - ska det hela falla på att jag "bara" hade VG i några kurser på gymnasiet? När jag faktiskt hade MVG i alla de andra? Vart är vi på väg? När inte ens toppbetyg räcker för att få den framtid man vill ha? Nej, jag får sätta min tilltro till högskoleprovet helt enkelt. Jäklar vilken press.

Postat av: Elvira

Själv är jag irriterad över att de nu har lagt till Historia A som ett obligatoriskt ämne på ett flertal kurser (som jag vill söka). Eftersom det inte var ett ämne vi fick läsa, eller välja, i gymnasiet gör det faktumet mig rätt ledsen.

2011-03-16 @ 08:46:27
URL: http://anonvampiresdiary.blogg.se/
Postat av: fifi

Hoppas, hoppas att du kommer in!Men man blir ju så involverad när man läser en blogg, särskilt när den handlar mycket om något som ligger nära ens eget liv. Man kommer nära liksom. Jag tror inte att du är creepy :)kram

2011-03-16 @ 09:51:52
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Killmamman

håller verkligen tummarna för dig!!! :D

2011-03-16 @ 11:01:28
URL: http://killmamman.wordpress.com/
Postat av: Anja

Hoppas att du fixar det! Jag håller tummarna!

2011-03-16 @ 20:47:56
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/
Postat av: Lissie

Får man vara nyfiken och fråga vad du har sökt? :)

2011-03-16 @ 22:04:51
URL: http://fairlynuts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0