Where you lead, I will follow

Någon dag ska jag försöka filma Vides reaktion när han hör ledmotivet till Gilmore Girls. Det är fantastiskt hur tydligt det är att han känner igen musiken från sista tiden han låg i min mage och första tiden han fanns i livet. Jag och Jesper tittade ALLTID på Gilmore Girls förra hösten, många avsnitt varje dag. Och nu, ett halvår senare när vi börjat om från början (haha) så känner Vide faktiskt igen ledmotivet. Han släpper allt han håller på med och stirrar som paralyserad på TVn, ända tills tonerna dör ut igen, då återgår han till vad han nu gjorde innan. Så jäkla häftigt.

Postat av: madeleine

sånt där är så fint. jag började sjunga på lille katt för frank när han låg i magen. det var den enda låt som sedan funkade som vaggvisa utanför magen och som alltid gjort honom lugn. :)

2011-05-02 @ 09:17:25
URL: http://mazelinen.blogspot.com/
Postat av: Killmamman

haha, vad roligt, kanske ska börja spela lite mer musik för bebben då :)

2011-05-02 @ 09:47:09
URL: http://killmamman.wordpress.com/
Postat av: fifi

Haha, jag brukar avsky GG, men brukade av någon anledning kolla på det när jag var bakis. När vi nyss hade kommit hem från BB och skulle kolla på TV var det inte mycket jag klarade av att se utan att gråta, så jag blev överlycklig när det var GG på TV eftersom det inte händer något hemskt i det programmet.

2011-05-02 @ 11:34:53
URL: http://fififantastic.blogspot.com
Postat av: Petter

Det var grymt! Kommer man från en småstad som jag är Göteborgs första maj-tåg så sjukt mäktigt!

Och ja nästa år borde du verkligen gå :)

2011-05-02 @ 18:58:20
URL: http://sgtsalt.blogg.se/
Postat av: Anja

Haha men gud så sött! Det borde du verkligen spela in! =)

2011-05-02 @ 19:37:41
URL: http://anjasstockholm.blogg.se/
Postat av: Emeli / Lovely chaos

Haha, det är ju skitkul - jag kollade på Gilmore Girls VARENDA dag ibörjan av bebistiden. Under eftermiddagsamningen satt vi där framför tvn. Och han lärde sig att känna igen ledmotivet :) Kanske är det nåt speciellt med just den låten?!

2011-05-03 @ 13:12:35
URL: http://lovely-chaos.blogspot.com
Postat av: Elvira

Åh, vad gulligt! Speciellt att det rör sig om Gilmore Girls också. Jag och mamma var otroligt fästa vid den serien när den precis hade börjat, så jag blir alltid lika glad när någon annan uppskattar den.

2011-05-03 @ 13:45:49
URL: http://anonvampiresdiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0